KeivaneenBonbon

Maison Pierre

De Amersfoortse kei is een grote steen in Amersfoort, waaraan de stad zijn bijnaam “Keistad” en haar inwoners de geuzennaam “Keientrekkers“ danken. Op 7 juni 1661 trokken 400 inwoners van Amersfoort de Kei op een slee naar de Varkensmarkt.

Sinds 1953 staat de Kei op zijn huidige plek aan de Stadsring en kent iedereen Amersfoort als “Keistad“.
Ter gelegenheid daarvan ontwikkelden wij van Banketbakkerij Maison Pierre en Wijnkoperij Henri Bloem uit Amersfoort een exclusieve Amersfoortse Bonbon.

Als basis een pure chocoladebakje, gevuld met in Malaga PX gewelde rozijnen. Daarbovenop een luchtige chocoladecrème die op smaak is gebracht met de Malaga PX. Vervolgens afgewerkt met een PX rozijn. Dit geheel is overgoten met pure chocolade. En zo ontstond de “KeivaneenBonbon“.

De “KeivaneenBonbon” is verkrijgbaar in een luxe verpakking die de kleuren van Amersfoort en het wapen dragen. Er zijn twee maten verkrijgbaar, een 9 stuks inhoud en een XL 16 stuks inhoud.

Origineel en lekker om cadeau te geven. Ook te combineren in een kistje met een fles Malaga PX.

De "KeivaneenBonbon" staat voor Steengoed en Keilekker!

De "KeivaneenBonbon" in zijn luxe verpakking.

Altijd 'n feestje, de "KeivaneenBonbon" en de dessertwijn Malaga PX samen.