Skeelerpunt
Vlaaibodem gevuld met banketbakkersroom en gebonden kersen, met daarop slagroom en hazelnootschuimbrokken. Dit gebakje is ook als taart verkrijgbaar voor 8 personen.
![](2388.skeelerpunt.jpg)
Bossche Bol
Een soes in zijn geheel overgoten met pure chocoladefondant en gevuld met verse slagroom. Vers gevuld terwijl u wacht!
![](2377.bossche-bol.jpg)
Coupe de pierre
Zachte koekbodem met amandelroom opgebouwd met banketbakkersroom, compote van framboos en frambozenbavaroise.
![](coupe-de-pierre.jpg)
Bosvruchten
Bosvruchtengebakje opgebouwd uit meerdere lagen biscuit, bavaroise, jam en rijk afgewerkt met verse bosvruchten.
![](bosvruchten.jpg)
Schwartzwalderkirsch
Schwarzwalderkirschgebakje opgebouwd uit meerdere lagen pure chocolade biscuit, kersen, eau de vie van kersen, slagroom en royaal bekleed met melkchocolade krullen.
![](schwartz.jpg)
Appelpunt
Harde wener bodem met amandelroomspijs, met een vulling van verse appel, rozijnen en kaneel. Dit gebakje is ook als taart verkrijgbaar voor 12 personen .
![](2376.appelpunt.jpg)
Chipolatapunt
Moscovisch cake gevuld met een chipolata van marasquin en vruchten en afgewerkt met edel marsepein en een dun laagje roze fondant.
![](2379.chipolatapunt.jpg)
Dubbeldekker
Een dubbele tompouce, gevuld met banket- bakkersroom, bessenjam en slagroom. Bekleed met een dun laagje fondant.
![](2380.dubbeldekker.jpg)
Hazelnoot slagroom
Hazelnootschuim gevuld met mokkacreme en opgespoten met slagroom.
![](hazelnootslagroom.jpg)
Kasteeltje
Een moscovisch cake gevuld met een crème au beurre, een dun laagje bessenjam en amarenekersen en rondom een dun laagje edel marsepein.
![](2384.kasteeltje.jpg)
Hazelnootschuimgebak
Een rond hazelnoot- schuimgebakje gevuld met mokkacrème. Rondom gedecoreerd met hazelnoot en voorzien van een rozet mokkacrème.
![](2383.hazelnootschuimgebak.jpg)
Petit suisse
Chocoladebakje met vulling en dun laagje fondant of chocolade. Verpakt per doosje van 8 stuks in 4 smaken.
![](2371.petit-suisse.jpg)
Petit glacee 18 stuks
Een amandelkoekje of chocoladebakje voorzien van een crèmevulling en gedecoreerd met bijpassende decoratie. Verpakt in doosjes van 18 stuks in 8 verschillende smaken.
![](MP_product_87.jpg)
Kinder petit suisse
Chocoladegebakje gevuld met chocoladecrème, bedekt met een dun laagje gekleurde chocolade en versierd met een suikerbeestje. Deze zijn alleen op bestelling leverbaar.
![](2367.kinder-petit-suisse.jpg)
Crèmehoorntjes
Ouderwetse kletskop, uit grootvaders tijd, gevuld met een crème au beurre in 2 smaken, vanille en mokka.
![](2401.cremehoorntjes.jpg)
Slagroomtruffels
Een truffelcrème op basis van slagroom met een dun laagje chocolade en truffelcacao.
![](2372.slagroomtruffels.jpg)
Leusderheipunt
Een heerlijke vulling van frambozenbavaroise afgewerkt met een eigen gemaakte frambozenjam.
![](7744.leusderheipunt.jpg)