Maison Pierre

Gebakjes

Maison Pierre

Skeelerpunt

Vlaaibodem gevuld met banketbakkersroom en gebonden kersen, met daarop slagroom en hazelnootschuimbrokken. Dit gebakje is ook als taart verkrijgbaar. 8 personen € 16,50.

Bossche Bol

Een soes in zijn geheel overgoten met pure chocoladefondant en gevuld met verse slagroom. Vers gevuld terwijl u wacht!

Coupe de pierre

Zachte koekbodem met amandelroom opgebouwd met banketbakkersroom, compote van framboos en frambozenbavaroise.

Aardbeikwark

Aardbeienkwarkgebakje opgebouwd uit meerdere lagen biscuit, kwark, jam en afgewerkt met hollandse aardbeien.

Bosvruchten

Bosvruchtengebakje opgebouwd uit meerdere lagen biscuit, bavaroise, jam en rijk afgewerkt met verse bosvruchten.

Schwartzwalderkirsch

Schwarzwalderkirschgebakje opgebouwd uit meerdere lagen pure chocolade biscuit, kersen, eau de vie van kersen, slagroom en royaal bekleed met melkchocolade krullen.

Slagroompunt

Moscovisch cake royaal gevuld met slagroom en stukjes perzik. Afgewerkt met een rozet slagroom en vers fruit.

Appelpunt

Harde wener bodem met amandelroomspijs, met een vulling van verse appel, rozijnen en kaneel. Dit gebakje is ook als taart verkrijgbaar. 12 personen € 19,50.

Chipolatapunt

Moscovisch cake gevuld met een chipolata van marasquin en vruchten en afgewerkt met edel marsepein en een dun laagje roze fondant.

Dubbeldekker

Een dubbele tompouce, gevuld met banket- bakkersroom, bessenjam en slagroom. Bekleed met een dun laagje fondant.

Hazelnoot slagroom

Hazelnootschuim gevuld met mokkacreme en opgespoten met slagroom.

Kasteeltje

Een moscovisch cake gevuld met een crème au beurre, een dun laagje bessenjam en amarenekersen en rondom een dun laagje edel marsepein.

Harde mokka

Een harde wener bakje met een meegebakken room-amandelspijs, rum cake en mokkacrème en overgoten met een dun laagje melkchocolade.

Hazelnootschuimgebak

Een rond hazelnoot- schuimgebakje gevuld met mokkacrème. Rondom gedecoreerd met hazelnoot en voorzien van een rozet mokkacrème.

Petit suisse

Chocoladebakje met vulling en dun laagje fondant of chocolade. Verpakt per doosje van 8 stuks in 4 smaken.

Petit glacee 18 stuks

Een amandelkoekje of chocoladebakje voorzien van een crèmevulling en gedecoreerd met bijpassende decoratie. Verpakt in doosjes van 18 stuks in 8 verschillende smaken.

Kinder petit suisse

Chocoladegebakje gevuld met chocoladecrème, bedekt met een dun laagje gekleurde chocolade en versierd met een suikerbeestje.

Crèmehoorntjes

Ouderwetse kletskop, uit grootvaders tijd, gevuld met een crème au beurre in 2 smaken, vanille en mokka.

Slagroomtruffels

Een truffelcrème op basis van slagroom met een dun laagje chocolade en truffelcacao.

Product van de maand

Choc Blocks; leuk om te geven en om te krijgen!

Choc Blocks zijn een mix tussen klassieke gevulde chocoladerepen en kleurrijke, creatieve breekchocolade.

Met Choc Blocks worden de stoutste dromen vervuld onder de allergrootste chocolade-lovers